Donation dinner and auction

"Posebne predmete, donirat će vrhunski svjetski i hrvatski sportaši."

Donna

U sklopu sportske ekshibicije humanitarnog karaktera – Premier Tennis Show, održat će se i donatorska večera, na kojoj će se održati finale jedinstvene i rijetko viđene aukcije, za koju će vrlo posebne predmete, donirati vrhunski svjetski i hrvatski sportaši.


Osim bogatog glazbenog i gastro dijela, na kojem će nastupiti poznata glazbena diva Nina Badrić, gdje će gurmanske specijalitete pripremati vrhunski chefovi Tomica Dukić i Ivan Pažanin, a sve to u prekrasnom ambijentu Terra Negra Country Cluba. Ovo je savršena prilika da sa svojim kolegama i suradnicima, sudjelujete u večeri koja će stvoriti nezaboravne uspomene ali s višim ciljem jer ujedno i pomažete i ulažete u budućnost najmlađih. Gdje, kada i u koliko sati? Osijek, 6.travnja 2021., 20 sati.


Sva prikupljena sredstva od kupnje ulaznica, bit će usmjerena za izgradnju javnih teniskih igrališta u Osječko-baranjskoj županiji, kako bi svako dijete moglo zavoljeti i pokušati igrati tenis, a samim time, razvijati motoričke sposobnosti. Ova inicijativa je puno više od lijepog javnog igrališta, ona pridonosi zajednici, pojedincu, a posebno najmlađima koji su najveće bogatstvo. U budućnosti je cilj djelovati na području cijele Hrvatske.


Broj ulaznica za ovaj nesvakidašnji događaj je ograničen, a ulaznice možete zakupiti ovdje , za 10, 4, i 2 mjesta, prijavom na našu kontakt formu.


Prijave i registraciju za sudjelovanje u aukciji koja će se odvijati 2 tjedna prije donatorske večere moći ćete napraviti putem stranice aukcije.hr.


Ukoliko epidemiološke mjere ne budu dozvoljavale da se donatorska večera održi uživo, tada će za sve sudionike biti osiguran visokokvalitetan online prijenos uz izniman i bogat sadržaj za sve sudionike i goste koji zakupe svoja mjesta. Humanitarna akcija je viši i najvažniji cilj koji će biti ispunjen, neovisno o mjerama, a biti dio budućnosti i ulagati u istu, prilika je koja se ne propušta.


Za više informacija pratite našu stranicu i društvene mreže na kojima možete pravovremeno saznati sve informacije o nadolazećim aktivnostima.


Sva prikupljena sredstva od kupljenih ulaznica za donatorsku večeru i aukcije ići će isključivo na humanitaran račun: HR7323600001300153688, (naziv humanitarne akcije je: INICIJATIVA IZGRADNJE JAVNIH TENIS TERENA ZA DJECU I MLADE TE TENIS EDUKACIJA ZA DJEČJI DOM KLASJE OSIJEK), a svi koji žele podržati ovu akciju, također putem istoga mogu sudjelovati svojim osobnim doprinosom.

logo

SPORTS ASSOCIATION DONNA TENNIS TEAM


IT'S TIME FOR TENNIS.


OSIJEK, 2021.

Social media

Follow us on Social media!