Donatorska večera

INICIJATIVA IZGRADNJE JAVNIH TENIS TERENA ZA DJECU I MLADE, TE TENIS EDUKACIJA ZA DJEČJI DOM KLASJE OSIJEK 


Humanitarni račun:

Zagrebačka banka 

SWIFT: ZABAHR2X

IBAN: HR7323600001300153688


U Osijeku 6. travnja 2021. u 20 sati, u sklopu sportske ekshibicije humanitarnog karaktera pod nazivom Premier Tennis Show, održat će se posebna donatorska večera na kojoj će se održati finale jedinstvene aukcije.


Osim bogatog glazbenog i gastro dijela, na kojem će nastupiti poznata glazbena diva Nina Badrić, gdje će gurmanske specijalitete pripremati vrhunski chefovi Tomica Dukić i Ivan Pažanin, a sve to u prekrasnom ambijentu Terra Negra Country Cluba, imate savršenu priliku sa svojim kolegama i suradnicama sudjelovati u večeri koja će, prije svega, stvoriti nezaboravne uspomene.


Sva prikupljena sredstva od kupnje ulaznica, na inicijativu naše vrhunske tenisačice Donne Vekić, bit će usmjerena za izgradnju javnih teniskih igrališta u Osječko-baranjskoj županiji, a u budućnosti je cilj djelovati na području cijele Hrvatske.

Broj ulaznica za ovaj nesvakidašnji događaj je ograničen, a ulaznice možete zakupiti za 10, 4, i 2 mjesta, prijavom na našu kontakt formu.


Prijave i registraciju za sudjelovanje u aukciji koja će se odvijati 2 tjedna prije donatorske večere moći ćete napraviti putem stranice aukcije.hr.

Vjerujemo da će se donatorska večera i jedinstvena aukcija održati uživo, no ukoliko epidemiološke mjere to ne budu dozvoljavale, tada ćemo osigurati visokokvalitetan online prijenos uz izniman i bogat sadržaj za sve sudionike i goste koji zakupe svoja mjesta. Humanitarna akcija je viši i najvažniji cilj koji će biti ispunjen, neovisno o mjerama.


Biti dio budućnosti i ulaganje u istu, prilika je koja se ne propušta.

Donatorska vecera.jpg

Prijavite se za donatorsku večeru!

Broj mjesta koja možete rezervirati **Cijena jedne ulaznice je 1000 kn


logo

ŠPORTSKA UDRUGA DONNA TENNIS TEAM


IT'S TIME FOR TENNIS.


OSIJEK, 2021.

Društvene mreže

Dodatne informacije

Prati nas i na društvenim mrežama!